Inchirieri stivuitoare

Compania Carpatlift pune la dispozitia clientilor sai servicii complete in domeniul echipamentelor de ridicat si in ceea ce priveste inchirierea. Raspundem astfel nevoilor clientilor nostri prin inchiriere stivuitor pe termen scurt, mediu si lung, in plus oferim spre inchiere diverse echipamente de ridicat.

Carpatlift, expertul in stivuitoare va pune la dispozitie stivuitoare second hand in stare foarte buna de functionare din stocul nostru de inchirieri pe termen scurt si mediu, dar si stivuitoare de vanzare, motostivuitor de vanzare, electrostivuitor de vanzare, stivuitor Diesel, stivuitor GPL, transpaleta electrica, stackere si Reach truck-uri noi in cazul chiriilor pe termen mediu sau lung, in cazul in care pe baza analizei aplicatiei in care vor lucra echipamentele vom ajunge la concluzia ca este nevoie de echipamente noi. 

De asemenea, va oferim cele mai bune oferte de echipamente de ridicat Full service. 

Acest abonament lunar care include toate cheltuielile de reparatii si intretinere care pot sa apara in timpul contractului de inchiriere pe termen lung permite utilizatorilor la o inchiriere de stivuitor (spre exemplu) sa-si bugeteze cu exactitate cheltuielile cu echipamentele de ridicat pe perioade lungi, de pana la 48-60 de luni. 


Carpatlift.ro

Inchirieri Stivuitoare Baterii tractiune Stivuitoare second-hand Contact