Stivuitoare V.Mariotti

Producatorul Italian V.MARIOTTI este cel mai mare producator de electrostivuitoare compacte cu trei roti. Compania a fost infiintata in 1920 si de atunci exceleaza pe piata electrostivuitoarelor compacte, avand in acest moment in portofoliu 20 de modele cu capacitate de ridicare intre 400 kg si 1.300 kg. 

Excelenta manevrabilitate datorata dimensiunilor unice constructive permit electrostivuitorului compact V. MARIOTTI sa lucreze in spatii inguste in care nici un alt stivuitor nu ar putea lucra. Dar dimensiunile reduse ale electrostivuitoarelor V.MARIOTTI nu reprezinta singurul lor atu. Datorita greutatii lor reduse electrostivuitoarele V.MARIOTTI sunt capabile sa ruleze pe podele/suprafete slabe, sa intre in lifturi, sa lucreze la etajele superioare sau la mezanin. Mai mult decat atat, stivuitoarele V.MARIOTTI pot fi configurate astfel incat puntea fata sa fie mai mare, pentru a face posibila o distributie mai buna a greutatii echipamentului pe suprafata de rulare

Alte beneficii oferite de V.MARIOTTI sunt reprezentate de caracteristicile special oferite de acest producator: stivuitoare echipate pentru munca in medii explozive (stivuitoare ANTI-EX), in medii cu temperaturi scazute (-20°C), stivuitoare care pot lucra in sisteme de rafturi drive-in, s.a.m.d.

Carpatlift si V.Mariotti si-au propus sa introduca pe piata din Romania stivuitoarele compacte de inalta calitate. Reactia pietei a fost incurajatoare, Carpatlift fiind prima companie locala care a decis sa atraga atentia asupra beneficiilor oferite de acest tip de electrostivuitoare.

Carpatlift, expertul in stivuitoare, va ofera solutia ideala pentru manipularea in spatii restranse prin intermediul electrostivuitoarelor compacte cu trei roti V.MARIOTTI.

Carpatlift.ro

Inchirieri Stivuitoare Baterii tractiune Stivuitoare second-hand Contact