Transpaleta manuala

Sortimentul de transpalete manuale comercializate de societatea noastra este diversificat, acestea pot fi personalizate in concordanta cu solicitarile aplicatiilor in cauza, din acest motiv  aceste echipamente se preteaza unei game variate de aplicatii, dintre care amintim incarcarea si descararea marfurilor, depozitarea si transportul pe orizontala a acestora. Gama de transpalete manuale prin natura lor sunt construite in asa fel incat pot satisface majoritatea solicitarilor datorita calitatii, longetivitatii si materiei prime utilizate in fabricarea acestor utilaje.

Transpaletii manuali au fost construiti pentru operatiuni de baza, din acest motiv prezinta o durata de viata indelungata, siguranta si randament ridicat in manipularea marfurilor, toate cele mentionate efectuandu-se cu un efort minim din partea utilizatorului.

Deplasarea si manevrabilitatea se executa cu usurinta datorita masei proprii scazute, fiind disponibile  in mai multe modele unele dintre  transpalete putand fi utilizate pe suprafete netede precum si in institutii unde trebuiesc respectate standarde inalte de igiena, ex: industria alimentara, chimica sau farmaceutica.

Capacitatea de transport a unui transpalet manual difera in functie de model si aplicatie ,fiind cunoscute valori pana la 3 tone.

Solutii oferite de societatea Carpatlift intregesc o gama diversa de echipamente pentru manipularea marfurilor, produse ce satisfac si cele mai exigente solicitari. Dintre cele mai importante produse din sortimentul comercializat amintim: transpalete manuale, transpalete cu cantar, transpalete elevatoare, stivuitoare electrice, stivuitoare manuale, stivuitoare semi-electrice sau transpalete electrice.

 Pentru mai multe informatii despre transpaletele comercializate si pentru a alege echipamentele potrivite pentru aplicatia dvs va rugam sa ne contactati la numerele de telefon afisate sau la adresele de email prezente pe site.

Carpatlift.ro

Inchirieri Stivuitoare Baterii tractiune Stivuitoare second-hand Contact